”En dejlig campingfatter”

Mahmoud Hamad og konen Trine Kraglund er nye i driften af campingpladsen DCU Holstebro. Trods manglende erfaring er gæsterne meget tilfredse, seks ud af seks campingvogne lyder vurderingen.

Af Simon Nørskov

Mahmoud og Trine besluttede sig for at prøve noget helt nyt, så de skiftede computeren ud med havetraktoren. De ønskede mere arbejde med hænderne og mere tid med deres børn, det har de fået. For to år siden var Mahmoud grafisk designer, men efter et drastisk karrierer skift, kan han nu kalde sig campingfatter på anden sæson.

Besøgstallene er gode for DCU Holstebro, som har set en fordobling af fastliggere. Pladsen ligger i et naturskønt område lige ned til vandkraftsøen, hvilket giver en masse muligheder. Interessen fra nye og yngre gæster er også tydelig, og de kommer fra hele landet. Det skyldes især et fokus på aktiviteter i naturen som kajak-, cykel- og løbeklubber. Mahmoud vil gerne skabe en anderledes campingoplevelse.

”Camping behøver ikke at være Sloths øl i et fortelt, camping kan være, hvad man ønsker det skal være.” Siger Mahmoud.

De klubber, man kan deltage i på pladsen, kan kun lade sig gøre gennem lokalt samarbejde, og her hjælper det, at Mahmoud er fra Holstebro området. Mahmoud ser det som en klar fordel, at han er vokset op i Holstebro[SN2] , da det giver ham mulighed for at trække på venner og gamle bekendtskaber. Derudover mener han, at det giver en ekstra værdi for gæsterne. De kan altid komme til Mahmoud, hvis de mangler anbefalinger. Der er ikke en restaurant i byen, han ikke har prøvet.

”Der mangler ingenting. Han er en dejlig campingfatter,” fortæller en campist.

Flere gæster på pladsen er yderst tilfredse. Der er dog få klager, som blandt andet lyder på en malplaceret stikkontakt på kvindetoilettet. Selv de mindste klager, tager Mahmoud alvorligt, for som han siger, har gæsterne altid ret.

”Stedet er skønt, men der mangler flere 18årige piger,” lyder det fra en fastligger.

En klage Mahmoud tager med et smil. Han kan trods alt ikke hjælpe gæsterne med alt.
Trods klager er vurderingen klar, og den lyder på seks ud af seks campingvogne fra samtlige adspurgte.