Den gamle politistation er hjemsøgt

I nattetimerne foregår der noget paranormalt i Holstebro. Det er i hvert fald en af teorierne, der florerer på Facebook, om den forladte politistation overfor Nørreport Centeret.

Af Simon Nørskov

I dagtimerne er den slidte bygning stille som graven, men om aftenen bliver lysene tændt, og musik kan høres fra åbne vinduer. Dørene er aflåste, og murene til baggården høje, så forklaringen kan være paranormal, men forklaringen er højst sandsynligt en anden.

”Vi har observeret lys og musik om aftenen inde på den gamle politistation,” fortæller Helle Madsen.

Hun har sammen med sin mand observeret aktivitet i den ellers aflukkede bygning. Hun tilføjer desuden, at de har lagt mærke til indkøbsvogne flydte med udefinerbart habengut, hvilket har fået Helle til at tænke hjemløselejr.
Flere borgere har delt observationer og teorier på facebookgruppen ”Holstebro og omegn i billeder”.

Rema 1000 står bag mordet på den gamle ejendom

Siden politiet forlod bygningerne for over fem år siden, har lokalerne stået tomme. De er sidenhen blevet opkøbt af Rema 1000, som vil rive det ned og i stedet bygge et supermarked samt lejligheder.
Stephan Sørensen fra Rema 1000’s ejendomsafdeling fortæller, at de ikke kender til aktivitet i bygningen. Den burde være aflåst og ubeboet, indtil stedet snarest muligt skal rives ned.
Stephan Sørensen kender heller ikke til noget paranormalt på stedet, men han har sin egen teori.

”Nogle gange finder festglade unge mennesker muligheder i forladte bygninger.”

Midt- og Vesjyllands Politi tilføjer, at de ingen anmeldelser har fået om stedet.

Teorierne er mange, og den mest sandsynlige er stadig uindbudte mennesker, men da det ikke var muligt at få en professionel spøgelsesjæger til stedet, er intet endnu sikkert.